Over ons

Eindelijk staat de website van Beers Machining online! Na twee jaar werd het zo langzamerhand ook wel tijd.
Sinds de start van Beers Machining in januari 2003, prijkt het internet-adres al op het visitekaartje en op ons briefpapier.

Een website hadden we echter nog niet.
Ons logo, adres en de mededeling dat we vanaf januari 2003 operationeel waren, was het enige wat er te zien was op ons internet-adres.
Het valt me mee, dat er nooit iemand een opmerking over heeft gemaakt!
We wisten dat een informatieve website belangrijk is en dat het er tegenwoordig bij
hoort. Maar we wisten ook dat het een hoop tijd en geld zou kosten om een website te (laten) maken.
Dus we bleven maar uitstellen.Dankzij mijn vriendin is daar nu verandering in gekomen; zij heeft in haar kerstvakantie de eerste opzet gemaakt.
Daarna hebben we samen nog enkele veranderingen doorgevoerd en na het laatste finetunen en tweaken is deze website het resultaat.
In de komende maanden zullen er vast nog wel wat veranderingen worden doorgevoerd, maar het resultaat mag gezien worden.

 

De CNC slijpen

CNC is de afkorting van Computer Nummer Controle. Wij hebben gezien dat de NC-machine werkt volgens het instructieprogramma dat is toegevoegd aan de machine.
De CNC machine bestaat uit een mini computer die reageert als de besturingseenheid van de machine. Terwijl in het NC aparaat een ponskaart wordt toegevoegd aan het programma.
Bij een CNC machine word het instructieprogramma direct ingevoerd in de computer via een plankje dat lijkt op een traditioneel toetsenbord

DE CNC frezen

wij verzorgen voor Frezen met toleranties die normaal gesproken alleen met coördinaatslijpen mogelijk zijn. Dat is wat we hebben gedaan bij een 32-voudige matrijs.

Height Specialist| Peerdeman Schilderwerken