Met Trimetal Permaline verf heb je altijd een perfect resultaat

Lowa wandelschoenen online kopen?
March 8, 2017
Langer plezier van je elektrische fiets
April 1, 2019
Show all

Met Trimetal Permaline verf heb je altijd een perfect resultaat

Trimetal Permaline is al jaren favoriet bij professionele schilders. Dit komt door de hoge duurzaamheid en het goed dekkende resultaat. Trimetal Permaline zorgt ervoor dat elke schilderklus een perfect eindresultaat oplevert. Bij Trimetal hebben ze alleen producten van de hoogste kwaliteit en door de diversiteit in verfsoorten is voor elke klus de juiste verf te vinden.

Trimetal Permaline is duurzaam en makkelijk aan te brengen

De verf is vervaardigd van silicon gemodificeerde alkydhars. Dit zorgt ervoor dat Trimetal Permaline een zeer goed dekkende en extreem duurzame hoogglans lakverf is. De verf is multifunctioneel en kan zowel binnen als buiten aangebracht worden. Door de fantastische weerbestendigheid blijft de kleur en glans mooi behouden. Het kan gebruikt worden voor onder andere schuttingen, deuren, kozijnen en ander timmerwerk. Trimetal Permaline staat bekend om de fraaie hoogglans. Door de hoge kwaliteit blijft deze door weer en wind behouden. Daarbovenop is de verf geschikt voor verschillende ondergronden, zowel hout, kunststof als metaal kunnen behandeld worden. Bovendien is deze verf uitermate geschikt om eerder geverfde materiaal bij te werken, zeker als de originele laag bestaat uit Trimetal Permaline. De verf is beschikbaar in wit en op onze website kun je de gewenste kleur bestellen. Wij mengen dit product in alle kleuren zodat jij je bezig kan houden met het schilderwerk.

Voor veelzijdig schilderwerk

Trimetal Permaline is uitermate geschikt voor het verven van hout. Let er wel op dat de ondergrond droog, schoon en vetvrij is. Op standaard hout dat klaargemaakt is voor gebruik kun je de verf zonder problemen aanleggen. Op volkomen onbewerkt hout is het aangeraden om het hout voor te behandelen met twee lagen grondverf, bijvoorbeeld Permaline Primer NT of Permaline Dekgrond NT. Daardoor ben je altijd verzekerd van een goed resultaat. Trimetal Permaline is uiteraard ook uitstekend te gebruiken voor onderhoudswerk. Let erop dat de ondergrond goed schoon, droog en vetvrij is. Het is aanbevolen om de ondergrond eerst te schuren en losse delen te verwijderen voordat er met schilderen begonnen wordt. Geheel kale delen dienen eerst opnieuw behandeld te worden met een onderlaag. Voor schilderwerkzaamheden op staal is het aanbevolen om eerst twee lagen Steloxine Primer Ferro aan te brengen. Daarna dient één laag Permaline Primer NT aangebracht te worden alvorens het materiaal overschilderd kan worden met Trimetal Permaline. Timetal Permaline haal je bijvoorbeeld bij Verfpoint.

Trimetal, een begrip in de schilderwereld

Trimetal is al jarenlang een bekend merk dat met veel plezier gebruikt wordt door zowel professionals als door mensen thuis. Bij Trimetal staat de schilder centraal. De geleverde kwaliteit leidt ertoe dat elke schilder het gewenste eindresultaat heeft. Naast de verf zelf kan je bij Trimetal terecht voor alle andere benodigdheden. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en klanten worden door Trimetal voorzien van professioneel advies. Er is een zeer ruim aanbod wat ervoor zorgt dat je voor elke schilderklus terecht kunt bij Trimetal. Het maakt niet uit wat de ondergrond of de grootte van het project is. Bovendien worden professionals ondersteund met praktijkgerichte trainingen. Trimetal gelooft in een hechte band tussen ons bedrijf en onze klanten.

Comments are closed.